Loading...
F.A.Q. 2019-10-08T18:45:03+00:00

Συχνές Ερωτήσεις

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Επιλέγετε το δωμάτιο που θέλετε, πατάτε στο ημερολόγιο τη μέρα και την ώρα που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα έρθει ένα e-mail επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία της κράτησής σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε κράτηση και τηλεφωνικά στο 2321066639 αλλά και μέσω Social Media.

Φυσικά. Καλέστε στο τηλέφωνο 2321066639 για ακύρωση ή αλλαγή του ραντεβού σας.

Καλό είναι να έχετε κάνει κράτηση, έτσι ώστε να κλείσετε το θέμα που σας αρέσει για την ώρα που επιθυμείτε. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε κάνει κράτηση και εμφανιστείτε στο Breakout – Escape Experience, μπορείτε κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας να μπείτε και να παίξετε. Σε κάθε περίπτωση προηγούνται οι ομάδες που έχουν κάνει κράτηση.

Προτείνουμε να προσέλθετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την ώρα της κράτησης σας για να γνωρίσετε τον Game Master σας και να σας δώσει τις βασικές οδηγίες για το παιχνίδι.

Η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με το πόσα άτομα θα είστε και με το δωμάτιο που θα επιλέξετε (με ηθοποιό ή χωρίς). Τις τιμές των δωματίων μπορείτε να τις δείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων του κάθε δωματίου ή καλώντας στο 2321066639.

Κατά διαστήματα τρέχουν διάφορες προσφορές και εκπτώσεις. Μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των Social Media και διαβάζοντας τα Νέα στην ιστοσελίδα μας. Εγγραφείτε στο Newsletter του Breakout – Escape Experience για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές και τις εκπτώσεις μας.

Τα escape rooms είναι για όλες τις ηλικίες! Βέβαια οι νέοι παίκτες από 12 χρονών και κάτω μπορούν να παίξουν μόνο με συνοδεία ενήλικα, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν το παιχνίδι και να καταφέρουν να αποδράσουν!
Το παιχνίδι διαρκεί συνήθως 60 λεπτά.
Στα δωμάτια μας μπορείτε να παίξετε από 2 έως 6 άτομα με τον μέσο όρο των 4 ατόμων να κρίνεται βέλτιστος, καθώς επιτρέπει σε όλους να εμπλέκεστε στο gameplay του δωματίου χωρίς να συνωστίζεστε, με συνέπεια να υπάρχει καλύτερη συνεργασία και να αυξάνεται έτσι και η ταχύτητα επίλυσης των γρίφων, αλλά και η πιθανότητα απόδρασης.

Όχι, δε χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες. Τα μόνα που χρειάζονται είναι συνεργασία, παρατηρητικότητα, ένστικτο, ιδέες και δημιουργικότητα.
Να ξέρετε πως όλα είναι μπροστά σας!!!

Για κάθε δωμάτιο υπάρχει ο αντίστοιχος βαθμός δυσκολίας, που εμφανίζεται με μορφή λουκέτων. Η μέγιστη δυσκολία ισοβαθμεί με 6 λουκέτα. Αν είστε καινούριοι παίκτες σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε με μικρότερης δυσκολίας δωμάτια, για να καταφέρετε να μπείτε στο κλίμα των escape rooms και να αρχίσετε να αποκτάτε εμπειρίες! Επίσης είναι σημαντικό να ξέρετε ότι την δυσκολία των δωματίων την εδραιώνει η ίδια η ομάδα…

Μην ανησυχείτε. Έχετε τη συμπαράσταση του Game Master, που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μία από τις 6 βοήθειες που σας παρέχονται στο παιχνίδι. Αν κολλήσετε μπορείτε ανά 10 λεπτά να ζητήσετε μια από αυτές τις βοήθειες.
Το κάθε δωμάτιο έχει δικό του θέμα, δικό του σενάριο και δική του ατμόσφαιρα. Ο φόβος είναι υποκειμενικός, οπότε όσο αφήσετε να σας επηρεάσουν τα στοιχεία του δωματίου τόσο περισσότερα θα νοιώσετε.
Αν φοβηθείτε ή αισθανθείτε οποιαδήποτε δυσφορία, υπάρχει το Panic Button, το οποίο πατάτε και βγαίνετε έξω από το δωμάτιο. Προσοχή όμως, αν πατήσετε το Panic Button δεν υπάρχει επιστροφή στο δωμάτιο και η ομάδα σας θα συνεχίσει χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες σας!
Φορέστε ότι θα σας κάνει να νοιώθετε πιο άνετα!
Στην προσπάθεια μας να πάμε ένα βήμα παραπέρα τα escape rooms και με σκοπό να προσφέρουμε την απόλυτη βιωματική ψυχαγωγική εμπειρία στους παίκτες μας έχουμε προσθέσει σε κάποια από τα δωμάτιά μας ένα επιπλέον συστατικό που τα καθιστά άκρως διασκεδαστικά… Δεν είστε μόνοι σας… Ηθοποιοί υποδύονται ρόλους βγαλμένους από τα σενάρια των δωματίων, εκτελώντας ένα συναρπαστικό performance, και είτε είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, είτε για να σας δυσκολέψουν!!!

Ναι, στο κτίριο μας υπάρχει ειδική ράμπα που οδηγεί σε ασανσέρ και βγάζει στη είσοδο του Breakout – Escape Experience. Στο μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών μας απαιτούνται κυρίως εγκεφαλικές δεξιότητες αν και σε κάποια μικρά σημεία χρειάζεται και κάποιες σωματικές. Έτσι συνιστούμε να υπάρχει έστω ένας παίκτης της ομάδας χωρίς κινητικά προβλήματα ώστε να βοηθήσει σε αυτά τα σημεία. Αν ωστόσο δεν υπάρχει δυνατότητα να παρευρίσκεται τέτοιο άτομο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ενημερώστε μας για τις όποιες ιδιαιτερότητες και θα μπορέσουμε εμείς να παρέχουμε βοηθητικά κάποιο άτομο ή να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Στείλτε μας e-mail στο info@breakout.gr , επικοινωνήστε μαζί μας στα Social Media ή καλέστε στο τηλέφωνο 2321066639.